Охранителни услуги от "ИНТЕР СОД" ЕООД

Ние ще се погрижим за вашето спокойствие !

Сигнално-охранителна техника (СОТ), пожароизвестителни системи, системи за контрол на достъпа

Проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на сигнално-охранителна техника, пожароизвестителни системи и други.
Свържете се с нас и ние ще Ви обърнем персонално внимание. Ще Ви консултираме. Ще извършим оглед на обекта и ще Ви изпратим оферта.

Охрана на имуществото на физически и юридически лица чрез СОТ

За осигуряване сигурността и охраната на своите клиенти, „ИНТЕР СОД“ ЕООД разполага с въоръжени мобилни екипи, които покриват територията на целия град и прилежащите му вилни зони в радиус от 20,00км. При получен сигнал от сигнално–охранителната техника в обекта на клиента, екипите за бързо реагиране извършват инспекция на обекта и осигуряват сигурността и охраната му съгласно Закона за частната охранителна дейност.

Всички екипи са в денонощен режим на работа. При констатиране на нарушение в охранявания обект, служителите на „ИНТЕР СОД“ ЕООД вземат всички определени в Закона за частната охранителна дейност мерки за опазване имуществото на клиента, като целта е нарушителите да се залавят на местопроизшествието и да се предават на органите на реда.

Сигналите от всички обекти се получават в централен оперативен център, където се извършва 24 часово наблюдение. Съгласуваността между диспечерите и мобилните екипи гарантира стопроцентовата сигурност на клиентите на „ИНТЕР СОД“ ЕООД и осигурява необходимата защита на охраняваните обекти.

Безплатна застраховка

„ИНТЕР СОД“ ЕООД предлага на своите нови клиенти безплатна застраховка на всеки обект охраняван от фирмата. Стойността на застраховката е в размер до 2 000лв. в движимо и недвижимо имущество.
Преференциални такси: Всички наши клиенти имат право на преференциални такси и отстъпки.

Видеонаблюдение

В съответствие с високотехнологичните пазарни изисквания „ИНТЕР СОД“ ЕООД предлага широк спектър качествени видеокамери, които са гаранция за чист образ и реални цветове, независимо от степента на осветеност. Високото технологично ниво и надеждната работа на цифровите записващи устройства(DVR) е гаранция за дългосрочното функциониране на видеонаблюдателнaтa системa и надеждното съхранение на информацията. Свържете се с нас и ние ще Ви обърнем персонално внимание – ще Ви консултираме и ще направим оглед на обекта.

Предлагаме Ви напълно безплатно индивидуална оферта.

Физическа охрана

С оглед гарантирането на качественото обслужване, фирмата е подготвила кадри в съответствие с изискванията на Закона за частната охранителна дейност. Всички служители на фирмата, извършващи физическа охрана на обекти са преминали курс за първоначално обучение.

„ИНТЕР СОД“ ЕООД се стреми непрекъснато да повишава квалификацията на своите служители, за да отговаря най-пълно на изискванията на своите клиенти.